Peek-vdKroon.nl
Onafhankelijk Fokkerijadvies

Italië 20 t/m 24 oktober 2022

Studiereis naar Italië

Na enkele jaren van uitstel gaan we met veel enthousiasme weer opstarten met het organiseren van een interessante korte studiereis. Voor wie graag een keer georganiseerd bij collega melkveehouders elders in de wereld op het erf zou willen kijken, is dit een mooie kans.
Van 20 tot en met 24 oktober a.s. begeleidt Huub Peek een reis naar Noord Italië. Tijdens deze trip zullen zowel enkele interessante Holstein- als ook enkele Brown Swiss (regio Zuid-Tirol) bedrijven bezocht worden, dit keer onder begeleiding van een medewerker van een regionale KI-organisatie voor de vertaling, opdat we een goed beeld krijgen van de bedrijfsvoering. Tevens brengen we op zondag 23 oktober een bezoek aan de landbouwvakbeurs Centrofiera in Montichiari, waar de Nationale Holstein en -Jersey keuring zal plaatsvinden. Zie hier meer informatie over deze keuring.

De planning is dat we op donderdag 20 oktober vliegen vanuit Nederland (voorkeur Eindhoven, maar afhankelijk van vluchtaanbod) naar Bergamo in Italië en dat we op maandagmiddag 24 oktober weer arriveren in Nederland. Op dit moment zijn er voor reizen naar Italië geen eisen met betrekking tot Corona, mits u zelf geen klachten hebt, maar houd u er rekening mee dat dit tussentijds kan wijzigen.
Indien u interesse hebt om mee te gaan, graag spoedig contact opnemen met Huub op 06-26098998 of via email.

Inmiddels zijn de studiereisdeelnemers weer terug en geeft Anneke van Pinxteren een impressie op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven